Saturday, December 05, 2009

Pja Nikah

Wohoo, 5hb Disember hari tu (Lapok gile story) sempat la mencemar duli ke Felda Maokil di Labis. Member lab aku menikah. Jangan plak korang tanye aku bile aku nak nikah. Hua hua hua. Tak tahu la bila nak menikahnya weh.
Aku sempat datang time nikah je. Majlis the next day aku tak dapat nak datang. Tapi ok je la kan. So layankan je la pic yang ade ni. Selebihnya banyak kat facebook aku. So lihat di sana ye. Selamat menjamu selera.
Untuk Pja and Farid, selamat menempuh alam rumahtangga. Selamat berbahagia. Jangan selalu gaduh. Tak baik. Gaduh-gaduh manja tak apa. Huhuhu.
Nota kaki: Purple day is coming....

5 comments:

Eazy Izzuddin said...

ramai tol yg kahwen neh..
anda?
xD

btw
Vote For Me

http://www.broframestone.com/2009/12/bfundi-bloggers-dengan-broframestone/

Thanks so much
hehe
xD

momguess said...

purpe day s coming???
bile wey???
aku punye date labour day nxt year
ko wajib datang
kat tg karang jer

Hezesuze said...

wah pic tasha kawin xde ke??? hehe

nursarah87 said...

eh, felda maokil labis tu..rumah saya kat situ ar...mesti my parents pgi kenduri tuh, huhu

Cik Z@i Pen@nG said...

cantik pengantin pompuan tu...sweet