Wednesday, September 08, 2010

Godek Dodol [tulisan paling sempoi]

4hb hari tu sempat lah menjoinkan diri dalam pertandingan mengacau dodol anjuran UMNO Sg. Pinang, Klang. Sengal kau kan Kak Heze tak bagitau ni pertandingan mengacau dodol. Ampeh, memula aku ingat seronok-seronok je. Sekali pertandingan.

Blogger Gonjeng Katanya Remy, Ruddy, Reze, Rill, Ros [Matilaaa kene carut, suka suka tuka nama orang]
1st time kacau dodol ni. Mesti la teruja noks. Bukan ape, walaupun aku ni lelaki kampung. Bende-bende macam ni dah jarang buat kat kampung aku. Ada pun beli je. Lagipun aku sendiri kureng makan dodol. Tapi setelah bersusah payah membuat dodol, lepas ni akan aku pastikan aku makan dodol dengan banyak. Sampai cirit pun tak ape. [selekeh la entry aku hari ni]

Pose paling jantan kononnya la, Kos Serani [Model tu], El-Zaffril, Rhuddy dan bunga kami malam itu. Kak Heze
Sakit badan tak usah cite. Belikat semua memang tegang je urat. Urat je yang tegang erk. Korang ni kan. Tak baik tau. [tak dengar pun korang cakap ape]. Balik tu, terus demam. Hamek kau. Makan panadol 6 biji. Memang jalan demam aku tu.

Laju gile kacau dodol, sampai camera pun tak bleh capture gambar pendayung tu. [betul ke nama dia pendayung]

Apa pun Kak Heze, walaupun kau seksa kitorang yang bodoh-bodoh kambing ni pasal kacau and membuat dodol, tapi terima kasih sangat2. Really enjoy the moment. Tahun depan ajak lagi aku ni. Walaupun aku dah jadi laki orang time tu erk.

Antara ayat best malam tu.
Ibu Kak Heze: "3 jam boleh kacau, takkan tungguh setengah jam tak boleh?" Hahaha
Adik Kak Heze: "Kitorang dapat 20kg sebab kitorang kacau tak menari." Wakakaka

3 comments:

Snowwhite Zone said...

lama x dengar DODOL!!!!

BLOG PUTERA YUSOFF said...

klu x nk sakit pinggang EL kna kacau dodol smbil buat gelek gerudi inul. Huhu..

SELAMAT HARI RAYA. JEMPUT DTG UMAH DI TERATAK BURUK MUAR

atty's said...

taun depan leh bukak bisnes jual dodol lak ..el .dah ade pengalaman tuh .