Friday, September 03, 2010

Bersahur Bersama Fara Fauzana dan Faizal Ismail

Saya suka Hot FM. Lebih botak daripada biasa
Tahun ni puasa memang meriah, selain jemputan berbuka puasa yang memenuhkan jadual aku. Tak kurang juga bersahur, ada juga yang menjemput. Bazaar ramadhan, baru pergi empat kali setakat hari ini. Hahaha

Ni la kawan aku yang menang. Encik Afandi

Ok, bersahur dengan Fara dan Faizal ni exclusively dibuat untuk pemenang bertuah Marigold kalau tak silap. Member aku yang dapat. Aku diminta temankan dia je. Sebab seorang pemenang boleh membawa lagi 4 teman.

Tahu tak apa. Tempe pun sedap. Fara fauzana

Balik as usual la kan, dengan sebiji hamper. Haha, rezeki anak-anak. Alhamdulillah. Anyway, hari tu jumpa blogger yang pemes, Tapi dia tak kenal aku. Budiey.com. Gambar aku letak kat fb je la. Hahaha, siap ada yang datang all the way dari kemaman just to attend this event. Sangat kagum dengan peminat Hot FM.

Trademark aku, balik mesti bawa balik hadiah

Aku pula, "Lebih botak daripada biasa". Ok la. Aku rasa aku dah selalu sangat merapu kat blog aku ni. Sampai tulis blog pun merepek-repek. Nanti aku story pula buka puasa dengan Hot FM. Rezeki anak-anak.

Nota kaki: Hidup tanpa cinta umpama hidup tanpa cita-cita.

9 comments:

mama tisya said...

wah dpt hamper..suka2...hehehe

FaizalSulaiman said...

wah boleh hamper!!!!

atty's said...

femes el..dpt buka posa sama hotfm,.

Adlin a.k.a Kyra MomS said...

wahh glemer cam artis pulak dah heheh..siap dpt hamper tu mmg lebih botak dr biasa ni hehehe

CikLilyPutih said...

murah rezeki awak nie lah

Cik Z@i Pen@nG said...

teman pon dpt hamper?btuahnya...

hans said...

wow
seronoknya jumpa Faizal

P/S : Nak Buat Kejutan Tapi Tiba - Tiba....Hahaha!

mR.sYaH said...

wah best2.. rezeki anak2.. dh kahwin belum ni???

Anonymous said...

Very Interesting!
Thank You!