Tuesday, March 24, 2009

Pantun Promosi (Edisi: Tugasan Pertama Top Superb Blogger)

1. Kedai Kain Shafendi


Berkebaya hitam lagak puteri
Bersilang lipan rambut dicita
Ditambah sulam lagi berseri
Bertambah sopan nak dara jelita

Hebatkan intro ini. So jangan lupa dapatkan pakaian-pakain traditional seperti batik dan kebaya di Kedai kain Shafendi. Sila Klik Banner untuk ke website kedai kain shafendi atau klik [sini]

2. Miracle Products


Sinus treamet helakan nafas
Cubalah sekali resdungmu reda
Badan cergas otak cerdas
Hidup sihat aman sejahtera

Macam-macam pantun, bahasa inggeris campur bahasa melayu pun jadi. Sekiranya anda ada masalah resdung, memberi peluang menggunakan product ini adalah peluang yang mungkin hanya datang sekali je dalam hidup anda untuk bebas dari resdung. Untuk maklumat lanjut sila klik banner atau klik [sini]

3. Slim it yourself


Tampak berseri kasih tersemai
Berliuk-lentok bila berjalan
Jelita puteri idaman ramai
Cantik kan milik setiap insan

Sekiranya anda mecari product pelansingan badan. Saya mencadangkan anda menggunakan product ini. Tak salah mencuba kerana seorang kawan saya sudah mencuba. Tiada kesan sampingan katanya. Untuk Maklumat lanjut sila klik banner atau klik [sini]

4. Shahkasahias Photography


Manis di pandang si raja sehari
Mari kenangkan didalam gambar
Semoga bahagia kekal abadi
Janganlah lupa kirimkan khabar

Abadikan kenangan perkahwinan anda di dalam album bergambar yang menerima sentuhan kreatif Shah. Perkhidmatan jurufoto profesional untuk perkahwinan, Shahkasahias. Untuk maklumat lanjut sila klik banner atau klik [sini]

5. Azah Aziz2u



Paras jelita cantik tubuhnya
Idaman insan pelusuk alam
Bertambah manis berkebaya nyonya
Tampak hebat luar dan dalam

Satu lagi produk pelangsingan badan yang harus dicuba. Untuk maklumat lanjut sila klik banner atau klik [sini]

6. Rizi-Biz Shop


Dibawah sena duduk puteri
Nafas dihela
Indah pesona wajah berseri
Tiada cela tampak sempurna

Produk ini adalah anta beberapa product yang terdapat di Rizi-Biz Shop. Untuk menaikkan seri wajah anda, cubalah produk ini. Untuk maklumat lanjut sila klik banner atau klik [sini]

7. Rizi Perfume Collection


Pokok berangkai teguh berdiri
Akar melekat tumbuhnya rendang
Harumnya bagai kemboja berseri
Pasti memikat mata memandang

Dah pakai baju cantik, dah slim, muka pun dah tip-top lepas tu nak ambil gambar pun boleh, apa salahnya pakai wangi-wangian untuk menambahkan keyakinan diri anda. Untuk maklumat lanjut sila klik banner atau klik [sini]

8. Fiq-life

Dan yang terakhir, terima kasih kepada fiq-life kerana menganjurkan program ini. Untuk mengundi sila layari http://www.fiq-life.blogspot.com/. Jangn lupa mengundi.

Sekian, selamat melayari internet.

1 comment:

cik wanie said...

el...

wanie akui yg wanie mmg gunakan produk S.I.Y tue,
mmg berkesan,
x cayer sudeh,
hik hik hik