Tuesday, May 30, 2006

Hidup untuk makan ke makan untuk hidup

Aku suka makan... hahahaha... memang tak dinafikan la... ni list makanan yang aku suka gile... hahahahhaha... check it out... top 10 of my fav food list

  1. Piza... lagi banyak keju lagi aku suka la... tapi brand Pizza Hut jer... lain brand aku kureng la... hahahahah
  2. Whooper... Semestinya Burger King... kenyang siol makan whooper...
  3. Big Mac... sudah tentu McDonalds la... memang best la... bile dapat makan dengan sundae ker... adeh... sudah buat gua terliur ni
  4. Float... ni hanya terdapat kat A&W jer... aku sanggup duduk sorang2 minum kat situ... janji dapat ape yang aku idamkan... member aku yang lain tak minum la float...
  5. Air buah gelas besar kat Bkt Beruang, Jalan Ayer Keroh lama... Melaka... siap ade address tu... kalau ade yang nak datang minum kat sini... murah jer... air buah dia memang sedap gile... RM1.70 jer segelas... macam-macam ada
  6. Chappati... aku memang gilekan chappati... memang sedap kalau makan dengan kuah dhal... hahahahha... 10 keping pun boleh habis berdesup macam tuh jer...
  7. Nasi Kandar... Mana2 kedai pun boleh la... Melaka ade Subaidah jer... Yang kat penang tu bukak la branch banyak2 kat Melaka.
  8. Kenny Rogers Roaster... ni ayam panggang dia memang best... dapat plak tuh dengan Macaroni Cheese dia... perghh... terliur siol... bile dah habis tuh dapat plak muffin... adeh... terasa nak gi kenny rogers plak
  9. Laksa Johor... ni menu aku masa ape ape jer la... Mak dengan kakak aku buat best... aku pun reti buat.... tapi nanti kuah dia akan jadi kuah kari... hahahahahha
  10. Sushi... mana-mana pun boleh... memang lain dari yang lain la... aku memang suka... sedap gile la...
(Tertakluk pada perubahan tempat makan yang menyeronokkan, tempat makan yang aku jumpa yang best sangat dan selera makan aku. Ni lebih kurang jalan-jalan cari makan la)

Sedapnya kalau dapat makan benda ni sume... kenyang dowh... konpem kenyang gile... sebulan mesti pekene sekali... so any idea.. hidup untuk makan ker makan untuk hidup...

Regards
El-Zaffril

5 comments:

chii said...

1. ske pizza hawaian....
3.tp gik best mc chicken
4.sgt besh ngan root beer
5.orange ngan honey dew
6.ske mkn gak..shedap

tp setakat ni mkn utk hidup jerk..kadang2 x mkn pun xper..hehhe

Anonymous said...

Interesting site. Useful information. Bookmarked.
»

Anonymous said...

Super color scheme, I like it! Keep up the good work. Thanks for sharing this wonderful site with us.
»

Anonymous said...

Great site lots of usefull infomation here.
»

Anonymous said...

I find some information here.