Sunday, May 28, 2006

Acheiving 8 C's

Semua orang ada azam, aku pun ada azam dan impian gak. So tahun ni target aku nak achieve 8 C's. Tak pasti la sama ada aku boleh mencapainya atau tidak. Tapi aku akan mengerah segala Kudrat yang aku ada untuk mencapai 8 C's ni

  1. Car (Either Gen 2 H-line or Wira SE - Hopefully before November)
  2. Career (I'll already have a good career at the moment. tapi nak cari yang lebih baik dari yang sekarang, any idea)
  3. Condo (Ni maybe kene postponed kot)
  4. Credit card (Tak pasti la sama ada aku perlukan benda ni ke tak. perlu kot time emergency je)
  5. Cash (Ni tatau la bile nak mula)
  6. Cell phone (Insyaallah bulan July ni tercapai la hasrat. Ni Cell phone yang ade Camera. Sony Ericsson K750i)
  7. Camera (Digital camera la ape lagi)
  8. Convocation (Here I am, finally I graduate. See you all my dear friends on 11th, 12th and 13th August 2006)
So thats what we call target. So wish me luck. Amin...

Best Regard
El-Zaffril

4 comments:

chii said...

byk sungguh C..
ganbatte neh...

Anonymous said...

Very best site. Keep working. Will return in the near future.
»

Anonymous said...

Very pretty design! Keep up the good work. Thanks.
»

Anonymous said...

I find some information here.