Thursday, June 21, 2012

Teknik Mendapatkan Nombor Telefon

Hari ni pagi-pagi gua ada sedikit bengang. Haha. Tapi tak adalah bengang sangat sebenarnya. Cuma aku rasa sedikit bangang.

Ass: Busy tak? Nak minta tolong sikit.
Aku: (Buat muka tercengang sambil sengih comel, pagi-pagi standard la baca email dari customer, layan Fb sikit)
Ass: Handphone saya ni rosak la. Tak boleh misscall. Boleh tak awak misscall nombor saya.
Aku: Erk.. Tak tahu (Buat muka innocent blur sambil sengeh-sengeh kerang)
Ass: Tak boleh erk.
Aku: (Geleng kepala)

Lalu Ass dengan bengkeknya membawa hati yang kecewa tak dapat nombor telefon aku. Aiyo, nombor telefon aku ni tak susah pun nak dapat kot kat company ni. Haish.

Nota kaki: Sorry aku bukan racist, gender bias or position bias. Tapi sebab dia ni tak pernah berborak dengan aku. So takkanlah tetiba aku nak selambe je bagi no aku kat dia. Haish...

2 comments:

Cik Z@i Pen@nG said...

peminat leteeeeew :p

dayah said...

betul ke tu kene ngorat..